Trumpeter 05105 1/35 Ölçek CH-47D (CHINOOK) Helicopter, Plastik Model Kiti (TP05105)

Marka : TRUMPETER
Fiyat : ₺3.789,90(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 4
Barkod : 6924007788560

sezon kodu

Ölçek : 1/35 ÖLÇEK


Trumpeter 05105 1/35 Ölçek CH-47D (CHINOOK) Helicopter, Plastik Model Kiti

Marka: Trumpeter
Stok Kodu: TP05105
Ürün Ebatları: 44,2 x 11,1 cm.
Ölçek: 1/35 (Gerçeğinin 35 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Model kit (yapıştırarak birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik


CH-47D (CHINOOK) Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu.
  • Photo Etched

CH-47D (CHINOOK) Maketi Özellikleri

  • Plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ


Hobbytime Yorumu

CH-47 Chinook, şu anda (2019) Boeing Helicopters tarafından üretilen, Soğuk Savaş ve modern zamanlardan kalma Amerikan üretimi bir ağır nakliye helikopteridir. Prototipin uçuşu 1961'de gerçekleşti ve makine 1962'de hizmete girdi. CH-47F versiyonundaki helikopterin toplam uzunluğu 30,1 metre, rotorlarının çapı ise 18,3 metredir. Tahrik, her biri 4733 HP gücünde iki Lycoming T55-GA-714A motor tarafından sağlanıyor. Yatay uçuştaki maksimum hızı yaklaşık 315 km / saate ulaşır. Helikopter iki rotorlu bir tandem sistemine sahiptir ve kuyruk bomundan yoksundur.

CH-47 Chinook makinesi üzerindeki çalışmalar, ABD Ordusu'nun CH-37 Mojave helikopterini çok daha modern bir güç ünitesine ve daha iyi performansa sahip tamamen yeni bir makineyle değiştirmek istediği 1950'lerin sonlarında başladı. Son olarak, alışılmadık bir tandem sistemine sahip, ancak kendisi için belirlenen gereksinimleri karşılayan bir makine oluşturuldu. Üstelik zamanla ortaya çıktığı gibi, büyük bir modernizasyon potansiyeline de sahip. Üretim sırasında, bu başarılı nakliye helikopterinin birçok geliştirme versiyonu oluşturuldu; bunların arasında şunlar sayılabilir: CH-47A (seri olarak üretilen ilk versiyon), CH-47B (daha güçlü motorlara ve yeniden tasarlanmış gövdeye sahip versiyon) veya CH-47F (kesinlikle modernize edilmiş aviyonik, yeni motor ve şasi ile 2001 yılında test edilen sürüm). CH-47 Chinook helikopteri önemli bir popülerlik kazandı ve çeşitli versiyonları ABD, Mısır, Yunanistan ve Kanada gibi ülkeler tarafından kullanıldı veya halen işletilmektedir.


Trumpeter Hakkında

Statik plastik model kitlerinin profesyonel bir üreticisi olan Yatai Electric Appliances Co, Ltd., uzun yıllar süren sıkı çalışmaların ardından dünyaca ünlü bir modelleme şirketi ve markası haline geldi. Sürekli gelişmek ve en iyi ürünleri yapmak şirketin çalışma felsefesi ve sorumluluğudur.
Trumpeter, Yatai Electric Appliances Co.'nun markalarından biridir; Gelişmiş ekipmanlara, standart yönetime sahip ve birçok kimlik doğrulamasını geçen Ltd. Profesyonel grup, yüksek teknik ve katı tutum ile dünyanın her yerindeki modelleyicilere hizmet etmek için giderek daha iyi ürünler yayınlayacağız.


Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/35 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR