Trumpeter 04553 1/350 Ölçek Fort Worth (LCS-3) Savaş Gemisi,Plastik Model Kiti (TP04553)

Marka : TRUMPETER
Fiyat : ₺1.041,18(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 1
Barkod : 6924007788522

sezon kodu

Ölçek : 1/350 ÖLÇEK

 

Trumpeter 04553 1/350 Ölçek Fort Worth (LCS-3) Savaş Gemisi,Plastik Model Kiti

Marka: Trumpeter
Stok Kodu: TP04553
Ürün Ebatları: 33 x 5 cm.
Ölçek: 1/350 (Gerçeğinin 350 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Model kit (yapıştırarak birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

Fort Worth (LCS-3) Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu.
  • Photo Etched
 

Fort Worth (LCS-3) Maketi Özellikleri

  • Plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

USS Fort Worth (LCS-3), kıyı veya kıyı sularında çalışmak üzere tasarlanmış modern bir Amerikan gemisidir. Haziran 2009'da omurgası atılan gemi, Aralık 2010'da denize indirildi ve Eylül 2012'de ABD Donanması'nda hizmete girdi. Gemi 115,3 metre uzunluğunda ve 17,7 metre genişliğindedir. Tam deplasman 3.500 tona ulaşıyor ve maksimum hız kesinlikle 40 knot'u aşıyor ve muhtemelen 45-50 knot civarında dalgalanıyor.

USS Fort Worth (LCS-3), Freedom sınıfındaki ikinci gemidir. Bu tip gemiler, kıyı sularında görev yapacak, mümkün olan en yüksek maksimum hıza ve yüksek manevra kabiliyetine sahip birimler olarak yaratıldı. Bu tür birimlerin ana görevleri arasında klasik güdümlü denizaltılara karşı ZOP (denizaltı karşıtı savaş) eylemleri, mayın karşıtı eylemler ve aynı zamanda örneğin korsanlarla savaşmak şeklinde geniş çapta anlaşılan asimetrik eylemler yer alır. Bu tür birimler, ilklerden biri olarak, büyük ölçekte çeşitli tipte yüzen ve uçan insansız hava araçlarını kullanır. Ayrıca gemideki ekipmanların büyük bir kısmı, geminin katılacağı görevin mahiyetine göre kolaylıkla değiştirilebilir. USS Fort Worth (LCS-3), ABD Donanması tarihinde bu isimdeki ilk gemidir. Muhtemelen USS Freedom (LCS-1) ile ilgili olarak daha düşük yakıt tüketimine sahiptir ve bu da çalışma menzilini artırmaya olanak tanır. 2013 yılında USS Fort Worth (LCS-3), topçu silahlarının yanı sıra MQ-8 Fire Scout uçan drone'nun kullanımına ilişkin kapsamlı testlere tabi tutuldu. 2015 yılında birim Pasifik'teki Płw bölgesine yönlendirildi. Mayın tehdidine karşı koyma olasılığını test etmek için Korece.

 

Trumpeter Hakkında

Statik plastik model kitlerinin profesyonel bir üreticisi olan Yatai Electric Appliances Co, Ltd., uzun yıllar süren sıkı çalışmaların ardından dünyaca ünlü bir modelleme şirketi ve markası haline geldi. Sürekli gelişmek ve en iyi ürünleri yapmak şirketin çalışma felsefesi ve sorumluluğudur.
Trumpeter, Yatai Electric Appliances Co.'nun markalarından biridir; Gelişmiş ekipmanlara, standart yönetime sahip ve birçok kimlik doğrulamasını geçen Ltd. Profesyonel grup, yüksek teknik ve katı tutum ile dünyanın her yerindeki modelleyicilere hizmet etmek için giderek daha iyi ürünler yayınlayacağız.

Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/350 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR