Preiser 14095 1/87 Ölçek, Oturan Yolcular-A, Boyanmış Plastik Figürleri, 6 Adet (P14095)

Marka : PREISER
Fiyat : ₺547,77(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 5
Barkod : 4041032140957

sezon kodu

Ölçek : 1/87 ÖLÇEK

 

Preiser 14095 1/87 Ölçek, Oturan Yolcular-A, Boyanmış Plastik Figürleri, 6 Adet

Marka: Preiser
Stok Kodu: P14095
Ölçek: 1/87
Tipi: Figür
Malzeme: Sert Plastik

 

Figür Kutusu İçindekiler

  • 6 adet insan figürü
 

Preiser Figür Özellikleri

  • Son derece detaylı.
  • Kullanımı çok kolay
  • Dioramanıza gerçekçilik katar
  • Sert plastikten üretilmiştir
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Dioramalar için gerçeğe benzer figürler kullanmak çok önemlidir. Preiser markasıysa ürünlerinde görüldüğü gibi kalitesinde ön sıralarda yer almaktadır. Her figürü tek tek el ile boyayıp kalitelerini yansıtmaktadır. 1/87 ölçek kaliteli figür kullanmak isteyenler için Preiser markasını tavsiye ediyoruz.
Tren dioraması yapmak hobinin en uç noktasına ulaşmak gibidir. Kendi hayal dünyanızı oluştururken çeşitli evlere ve figürlere ihtiyacınız olacak. Hayal dünyanız ne kadar büyük olursa dioramanızda o kadar güzel olacaktır.

Preiser Hakkında

Preiser, 1949'dan beri kendisini gerçekçi minyatür figürlerin üretimine adamıştır. Başlangıçta bunlar ahşaptan elle oyulmuştu, ancak 1960'lardan beri plastik enjeksiyon kalıplama kullanılarak üretildiler. Tüm figürler çalışanları tarafından özenle monte edilmiş ve elle boyanmıştır.
Paul M. Preiser GmbH, 20 farklı ölçekte gerçekçi minyatür figürler üreten geleneksel bir aile şirketidir. Detaylı figürleri, mimari maketler ve maket demiryollarının yanı sıra reklam ve sanatta kullanılmaktadır. Detaylara en yüksek düzeyde dikkat etmektir - bu kalite ile dünya pazar lideridir. Orta ölçekli şirket artık üçüncü nesil tarafından yönetiliyor ve Almanya'da iki ve Mauritius'ta bir şubesi bulunuyor. Ana pazarşaro Almanya'nın yanı sıra Fransa, Benelüks ülkeleri, İngiltere, Avusturya, İsviçre, ABD ve Japonya'dır. Minyatür figürlerin şekil ve giyimde kusursuz bir şekilde uygulanabilmesi için şablonlar özenle araştırılır. Çeşitli toplumlar ve çağlar gerçekleştirilir.


Ölçek
1/87 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR