Hobbywing 30202307 Flyfun Mini Serisi, 30 Amper, 2-4S LiPo, 23 Gram, Fırçasız Uçak Motoru için Elektronik Hız Kontrolü (HBW30202307)

Marka : HOBBYWING
Fiyat : ₺1.046,81(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 15
Barkod : 6924007793694

sezon kodu

Ölçek :

 

Hobbywing 30202307 Flyfun Mini Serisi, 30 Amper, 2-4S LiPo, 23 Gram, Fırçasız Uçak Motoru için Elektronik Hız Kontrolü

Marka: Hobbywing
Stok Kodu: HBW30202307
Tipi: ESC

 

ESC İçeriği

  • 1 Adet 30 Amper, 2-4S LiPo ESC
 

ESC Özellikleri

  • p/n: 30202307
  • Sürekli/Tepe Akımı: 30A/45A
  • Giriş: 2-4s Lipo
  • BEC Anahtar Modu: 5,2V, 3,5A/5A
  • Giriş/çıkış kablosu: 16AWG-140mm / 16AWG-110mm 3mm
  • Giriş konektörü: HAYIR
  • Çıktı: 3mm Altın Konnektörler (Dişi)
  • Boyut (mm): 37x17x5mm
  • ağırlık (g):23g
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Yüksek performanslı 32 bit ARM M4 mikroişlemciye (72 MHz'e kadar çalışma frekansına sahip) sahip olan ESC, çeşitli fırçasız motorlarla uyumludur.
Ayrı bir DC regülatörüyle çalışan mikroişlemci, daha iyi parazit önleme performansına sahiptir ve kontrolü kaybetme olasılığını büyük ölçüde azaltır.
DEO (Sürüş Verimliliği Optimizasyonu) Teknolojisi, gaz kelebeği tepkisini ve sürüş verimliliğini büyük ölçüde artırır ve ESC sıcaklığını azaltır.
5,2V çıkış voltajına sahip dahili yüksek güçlü BEC. BEC modülü, ESC'deki diğer devrelerden ayrıdır, bu nedenle normal BEC çıkışı garanti edilebilir (güç panosunun yanması gibi bir sorun meydana geldiğinde), kullanıcıların uçağı çarpışmadan önce geri almalarına olanak tanır.
Normal/Yumuşak/Çok Yumuşak başlatma modları, normal pervaneli uçaklar ve EDF jet uçaklarıyla uyumludur (lütfen EDF jet uçaklarını kullanırken "Çok Yumuşak Başlatma" modunu seçtiğinizden emin olun).
ESC'yi bir LED program kutusuna bağlamak için ayrı programlama kablosu ve kullanıcıların ESC'yi her zaman, her yerde programlamasına olanak tanır. (Detaylı bilgi için HOBBYWING LED program kutusunun kullanım kılavuzuna bakınız.)
Normal/orantılı, uçağın iniş mesafesini etkili bir şekilde kısaltabilir.
Başlatma, ESC termal, kapasitör termal, aşırı akım, aşırı yük, anormal giriş voltajı ve gaz kelebeği sinyal kaybı gibi çoklu koruma özellikleri, servis süresini etkili bir şekilde uzatır.

Hobbywing Hakkında

2005 yılında kurulan, Çin'de Araştırma ve Geliştirme alanında faaliyet gösteren ilk şirket dronelar için fırçasız güç sistemleri ve uzaktan kumandalı model ürünler. Ulusal bir yüksek teknoloji üretim ve satış işletmesi olan şirket (yüzünün tamamına sahip olunan yan kuruluş Huizhou dahil) Hobbywing Motor Co., Ltd.) 36.600 metrekarelik üretim ve faaliyet alanına sahiptir, Huinan Yüksek Teknoloji Parkı'nda 26.000 metrekarelik fabrika binası bulunan, Huizhou (Zhongkai Yüksek Teknoloji Bölgesi'nin yetkisi altında), 2021 yılının Mart ayında açıldı. Genel Merkez, Yasen Endüstriyel İnovasyon ve Teknoloji Endüstri Parkı Bina 4'te yer almaktadır. Baolong Sanayi Şehri, Longgang Bölgesi, Shenzhen, Guangdong Eyaleti. Shenzhen'in doğusunda, Ulusal yüksek teknoloji parkı, ulaşım kolaylığı sağlayan çekici bir ortamla çevrilidir. Yüzde yüz iştiraki olan Huizhou Hobbywing Motor Co., Ltd., Zhisheng Yeni Endüstri Parkı'nda yer almaktadır. Huinan Yüksek Teknoloji Parkı, Huizhou Şehri ve motorların işlenmesini ve üretimini üstleniyor ve hız kontrolörleri. Küresel müşterilere en iyi fırçasız teknolojiyi sunmaya kararlıyız mevcut. Şu anda en büyük İHA fırçasız güç sistemine ve uzaktan kumandaya dönüştük Çin'de model fırçasız güç sistemi (elektronik hız kontrolü ve fırçasız motor) lideri. Şirketin güçlü teknik gücü var ve tüm ürünlertam bağımsız fikri mülkiyet haklarına sahiptir.

Kılavuz
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR