Hobbytime 781 No.0 Yuvarlak Saplı, Kolibri, Sentetik Kıllı Boya Fırçası (HT781)

Fiyat : ₺63,66(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 115
Barkod : 8680157177811

sezon kodu

Ölçek :


Hobbytime 781 No.0 Yuvarlak Saplı, Kolibri, Sentetik Kıllı Boya Fırçası

Marka: Hobbytime Model Kits
Stok Kodu: HT781
Tipi: Fırça
Malzeme: Sentetik


İçindekiler

  • 1 adet No.0 Yuvarlak Saplı Sentetik Boya Fırçası

Özellikleri

  • Detay İşleri İçin İdeal: İnce uçlu yapısı sayesinde en ince detayları bile kolaylıkla boyayabilirsiniz.
  • Kaliteli Sentetik Kıllar: Sentetik kolibri kılları, doğal kıllara göre daha dayanıklı ve esnektir. Ayrıca, farklı boya türleri ile uyumlu çalışır.
  • Ergonomik Sap Tasarımı: Uzun süreli boyama çalışmalarında bile elinizi yormaz, rahat bir kullanım sağlar.
  • Çok Yönlü Kullanım: Akrilik, guaj, yağlı boya ve su bazlı boyalar gibi çeşitli boya türleriyle uyumludur.
  • Kolay Temizlenebilir: Sentetik kılları sayesinde boya artıklarını kolayca temizleyebilir, fırçanızı ilk günkü gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ


Hobbytime Yorumu

Boya Seçimi: Fırçanızı seçerken kullanacağınız boya türünü göz önünde bulundurun. Bu fırça, özellikle akrilik ve guaj boyalarla mükemmel sonuçlar verir.
Temizlik: Kullanım sonrası fırçanızı ılık su ve hafif sabun ile temizleyin. Kılların yumuşaklığını korumak için düzenli olarak bakım yapmayı ihmal etmeyin.
Saklama: Fırçanızı her zaman kılları yukarı bakacak şekilde saklayın. Bu, kılların şeklini korumasına yardımcı olur.

Hobbytime Hakkında

Hobbytime, Türkiye'nin en büyük fiziki ve sanal hobi mağazası olarak, teknolojiyi ve sanatı kapsayan bir eğlence ve düşünsel ilerleme ortamını oluşturup, hobi severlere hizmet etmek ve hobilerini geliştirmelerine katkıda bulunmak amacıyla 1999 yılında faaliyete başlamış kurumsal bir işletmedir. Hobbytime’da satılan ürünler sadece ticari bir meta değil, aynı zamanda hobi severlerin zamanlarını daha da kaliteli geçirmelerini sağlayan ve sosyal hayatlarında da yeni bir çevrenin oluşmasına destek veren birer araçtır.
Hobbytime, farklı alanlara yayılan hobiler hakkındaki eğitim programları, etkinlikler ve seminerler ile müşterilerine ve haberdar olmayan insanlara sürekli bilgi aktarmaktadır. Bu sayede de hobi severlerin kendilerini daha da geliştirmelerine ve sosyal anlamda da hobi kültürlerine katkıda bulunmalarına yardımcı olmaya çalışmaktadır.
Hobbytime, plastik, resin, metal maketler; RC "Uzaktan Kumandalı” modeller, Tren modelciliği , mimari maketler gibi bir çok dala uzanan kapsamlı ve etkileyici hobi alanlarına çok yönlü hizmet etmekten gurur duymaktadır.


STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR