HobbyBoss 82405 1/35 Ölçek Danish Leopard 2A5DK Tank, Plastik Model Kiti (HOB82405)

Marka : HOBBYBOSS
Fiyat : ₺1.013,04(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 5
Barkod : 6924007789468

sezon kodu

Ölçek : 1/35 ÖLÇEK


HobbyBoss 82405 1/35 Ölçek Danish Leopard 2A5DK Tank, Plastik Model Kiti

Marka: HobbyBoss
Stok Kodu: HOB82405
Ürün Ebatları: 29,4 x 11 cm.
Ölçek: 1/35 (Gerçeğinin 35 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Demonte kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik


Danish Leopard 2A5DK Tank Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
  • Photo Etched

Danish Leopard 2A5DK Tank Maketi Özellikleri

  • Demonte plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ


Hobbytime Yorumu

Leopard 2, modern bir 3. nesil Alman Ana Muharebe Tankıdır. Aracın ilk prototipleri 1973 yılında yapılmış olup, 1979 yılında seri üretimine başlanmış olup, günümüze kadar devam etmektedir. Bugüne kadar (2018) bu türden 3.480 tank üretildi. Leopard 2, 1500 HP gücündeki MTU MB 873 Ka 501 motordan güç alıyor. Araç, tek bir 120 mm Rheinmetall Rh-M-120 top ve iki adet 7,62 mm MG3 makineli tüfekle donatılmıştır.

Leopard 2 , Bundeswehr'in 1960'ların başında duyurduğu yeni Ana Muharebe Tankı talebine yanıt olarak geliştirildi . Yeni araç, Batı Alman ordusundaki Leopard 1 tanklarının yerini alacaktı. Başlangıçta MBT-70 olarak adlandırılan bir projede Amerikan şirketleriyle (örneğin Chrysler) işbirliği yapıldı. Ancak birkaç yıl sonra işbirliği sonlandırıldı ve daha fazla çalışma yalnızca Alman şirketlerine odaklandı. Neredeyse 15 yıl süren çok uzun bir analitik, çalışma ve deneysel çalışma sürecine rağmen, 1979'da seriye tanıtılan Leopard 2'nin devrim niteliğinde olduğu ve o zamanki Sovyet tasarımlarını geride bıraktığı ortaya çıktı. Pek çok analist, M1 Abrams, Fransız Leclerc veya çok daha sonraki Rus T-90 tankı da dahil olmak üzere, tarihteki üçüncü neslin ilk tankı olduğunu düşünüyor. Leopard 2, 1500 HP'lik güçlü bir motorun kullanılması sayesinde, 1979'dan önce bu sınıftaki tanklarda benzeri görülmemiş hareket kabiliyeti ve manevra kabiliyeti ile karakterize edilir. Ayrıca kompozitler ve SKO (ateş kontrol sistemi) kullanan çok iyi bir zırha sahiptir. Aynı zamanda 1980'li ve 1990'lı yıllarda birçok NATO ülkesi için standart haline gelen muhteşem Rh-M-120 topuyla da silahlandırılmıştı. Leopard 2'nin seri üretimi sırasında tankın birkaç versiyonu oluşturuldu ; bunlardan ikisi özel ilgiyi hak ediyor: A 4 ve A 6. İlk kez 1985'te ortaya çıkan A 4, oldukça gelişmiş ve geliştirilmiş bir tanka sahip. önceki SKO versiyonlarının yanı sıra geliştirilmiş taret ve ön zırh gövdesi. Aynı zamanda en çok ihraç edilen versiyondur. 21. yüzyılın başında, esas olarak Rh-M-120 topunu önemli ölçüde daha uzun namlulu (L / 55) alan ve delme kapasitesini önemli ölçüde artıran A 6 versiyonu oluşturuldu. Leopard 2 tankının en son geliştirilmiş versiyonu, 2014 yılında Bundeswehr'in ekipmanına giren A 7 versiyonudur. Çok yüksek savaş değeri nedeniyle Leopard 2, Avusturya, Şili, Danimarka, Finlandiya dahil birçok ülkeye ihraç edildi. A 4 ve A 5 versiyonlarında bu türden 247 tanka sahip olan Yunanistan, İspanya, Hollanda, Norveç veya Polonya.


HobbyBoss Hakkında

Statik plastik model kitlerinin profesyonel bir üreticisi olan Yatai Electric Appliances Co, Ltd., uzun yıllar süren sıkı çalışmaların ardından dünyaca ünlü bir modelleme şirketi ve markası haline geldi. Sürekli gelişmek ve en iyi ürünleri yapmak şirketin çalışma felsefesi ve sorumluluğudur.
HobbyBoss, Yatai Electric Appliances Co.'nun markalarından biridir; Gelişmiş ekipmanlara, standart yönetime sahip ve birçok kimlik doğrulamasını geçen Ltd. Profesyonel grup, yüksek teknik ve katı tutum ile dünyanın her yerindeki modelleyicilere hizmet etmek için giderek daha iyi ürünler yayınlayacağız.


Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/35 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR