HobbyBoss 81777 1/48 Ölçek Hawker Hurricane Mk.I, Savaş Uçağı Plastik Model Kiti (HOB81777)

Marka : HOBBYBOSS
Fiyat : ₺1.249,42(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 22
Barkod : 6924007789901

sezon kodu

Ölçek : 1/48 ÖLÇEK

 

HobbyBoss 81777 1/48 Ölçek Hawker Hurricane Mk.I, Savaş Uçağı Plastik Model Kiti

Marka: HobbyBoss
Stok Kodu: HOB81777
Ürün Ebatları: 19,9 x 25,3 cm.
Ölçek: 1/48 (Gerçeğinin 48 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Demonte kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

Hawker Hurricane Mk.I Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
  • Photo Etched
 

Hawker Hurricane Mk.I Maketi Özellikleri

  • Demonte plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Hawker Hurricane, İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma kanvas unsurlar içeren metal yapıya sahip, İngiliz tek motorlu, tek motorlu bir avcı uçağıdır. İkinci Dünya Savaşı sırasında tüm cephelerde görev yapan Hawker Hurricane, hem savaş uçağı hem de saldırı uçağı olarak o zamanın en iyi ve en yaygın uçaklarından birinin adını kazandı. Ancak bu makinenin tarihindeki en önemli kart şüphesiz İngilizlerin 1940 Britanya Muharebesi'ndeki zaferine yaptığı katkıydı. Sydney Camm tarafından Savunma Bakanlığı'nın isteği üzerine inşa edilen uçağın, İngiliz hava filosunun ana gücü. İlk kez, Rolls-Royce Merlin Mk.II motoruyla çalışan bir uçağın prototipi, 6 Kasım 1935'te Georg Bulman'ın pilotluğunda havalandı. Testler mükemmeldi ve hemen 600 makine sipariş edilmesine karar verildi; bunlardan ilki Aralık 1937'de RAF'ın 111. filosunda hizmete girdi. Büyük Britanya, 3 Eylül 1939'da Nazi Almanyası'na savaş ilan ettiğinde, RAF'ta 19 hazır makine vardı. -askeri kariyerine Fransa ve Norveç'teki operasyonlarla başlayan Kasırga filolarıyla savaşmak için. Savaş sırasında bu çok başarılı uçağın çeşitli versiyonları oluşturuldu. Seri üretilen ilk versiyon, Merlin III motorlu Mk.I'ydi. 1940 yılından itibaren 1280 HP kapasiteli yeni Merlin XX motorlu Mk.II versiyonları ünitelere teslim edilmeye başlandı. Hurricane'in ilk versiyonu olan bu versiyon, öncelikli olarak saldırı ve savaş alanı destek görevlerini yerine getiriyordu. En iyi çeşidi min. tarafından kullanılan Hurricane Mk.IID idi. 1942'deki Kuzey Afrika kampanyasında. Üçüncü versiyon, yeni Merlin 24/27 motorlu, 1620HP'li Hurricane Mk.IV'dir. 1944 yılına kadar bombalar, güdümsüz füzeler ve Vickers S toplarıyla donanmış bir saldırı makinesi olarak hizmet verdi. Uçak gemilerinde ve özel olarak uyarlanmış ticari gemilerde (Sea Hurricane Mk.IA) görev yapan bir deniz versiyonu (Sea Hurricane) da üretildi. Teknik veriler (Mk.IIC versiyonu): uzunluk: 9,84 m, kanat açıklığı: 12,19 m, yükseklik: 4 m, maksimum hız: 547 km/s, tırmanma hızı: 14,1 m/s, maksimum menzil: 965 km, maksimum tavan 10.970 m sabit - 4 adet 20 mm Hispano Mk.II top, askı - 460 kg'a kadar bomba.

 

HobbyBoss Hakkında

Statik plastik model kitlerinin profesyonel bir üreticisi olan Yatai Electric Appliances Co, Ltd., uzun yıllar süren sıkı çalışmaların ardından dünyaca ünlü bir modelleme şirketi ve markası haline geldi. Sürekli gelişmek ve en iyi ürünleri yapmak şirketin çalışma felsefesi ve sorumluluğudur.
HobbyBoss, Yatai Electric Appliances Co.'nun markalarından biridir; Gelişmiş ekipmanlara, standart yönetime sahip ve birçok kimlik doğrulamasını geçen Ltd. Profesyonel grup, yüksek teknik ve katı tutum ile dünyanın her yerindeki modelleyicilere hizmet etmek için giderek daha iyi ürünler yayınlayacağız.

Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/48 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR