HobbyBoss 81746 1/48 Ölçek J-29B Tunnan, Savaş Uçağı Plastik Model Kiti (HOB81746)

Marka : HOBBYBOSS
Fiyat : ₺1.134,89(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 2
Barkod : 6924007789314

sezon kodu

Ölçek : 1/48 ÖLÇEK

 

HobbyBoss 81746 1/48 Ölçek J-29B Tunnan, Savaş Uçağı Plastik Model Kiti

Marka: HobbyBoss
Stok Kodu: HOB81746
Ürün Ebatları: 19,5 x 21,4 cm.
Ölçek: 1/48 (Gerçeğinin 48 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Demonte kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

J-29B Tunnan Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
 

J-29B Tunnan Maketi Özellikleri

  • Demonte plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Halk dilinde Flygande tunnan (İngilizce: "Uçan namlu") olarak adlandırılan Saab 29, 1950'lerde Saab tarafından tasarlanıp üretilen İsveçli bir savaş uçağıydı. Bu, İsveç'in ikinci turbojet motorlu savaş uçağıydı; ilki Saab 21R'ydi. Yuvarlak görünümüne rağmen J 29 hızlı ve çevikti ve 1970'lere kadar hem avcı hem de avcı-bombardıman uçağı rollerinde etkili bir şekilde hizmet etti. J-29B Avcı Uçağı, 332 adet üretildi, 1953 – 55; %50 daha fazla yakıt kapasitesine ve bomba, roket ve tankları taşımak için kanat altı sert noktalarına sahipti.

Saab J-29 Tunnan (İsveç namlusu), savaş sonrası dönemden kalma tamamen metal yapıya sahip İsveçli bir orta kanat avcı uçağıydı. Prototip uçuşu 1948'de gerçekleşti. 1948-1956 yıllarında seri üretim yapıldı ve bu tipte 661 uçak üretildi. Tahrik, DH Ghost motorunun lisanslı versiyonu olan tek bir Svenska Flygmotor RM2B turbojet motoruyla sağlanıyordu. Güverte silahları dört adet 20 mm Hispano V topundan oluşuyordu. Saab J-29 Tunnan, Saab J-21 makinelerinin halefi olarak geliştirildi. Yeni uçağın çalışmaları Aralık 1945'te başladı ve rotasındaki en büyük sorun uygun güç ünitesinin seçimiydi. Son olarak, aynı zamanda yeni uçağın "kalbi" haline gelen de Havilland Ghost motorunun lisansının alınmasına karar verildi. Sonuçta Saab J-29 Tunnan'ın harika bir makine olduğu ortaya çıktı; yıllardır dünyanın en iyi savaşçılarından biri. 20. yüzyılın 50'si. Çok iyi performansı, mükemmel manevra kabiliyeti ve sağlam yapısıyla öne çıkıyordu. Bu mükemmel uçağın temel versiyonuna dayanarak, çeşitli geliştirme versiyonları oluşturuldu, örneğin: J-29A (temel versiyon, avcı versiyonu), A / J-29B (avcı-saldırı versiyonu) veya S-29C (keşif versiyonu). Avusturya, Saab J-29 Tunnan uçağının tek yabancı kullanıcısıydı.

 

HobbyBoss Hakkında

Statik plastik model kitlerinin profesyonel bir üreticisi olan Yatai Electric Appliances Co, Ltd., uzun yıllar süren sıkı çalışmaların ardından dünyaca ünlü bir modelleme şirketi ve markası haline geldi. Sürekli gelişmek ve en iyi ürünleri yapmak şirketin çalışma felsefesi ve sorumluluğudur.
HobbyBoss, Yatai Electric Appliances Co.'nun markalarından biridir; Gelişmiş ekipmanlara, standart yönetime sahip ve birçok kimlik doğrulamasını geçen Ltd. Profesyonel grup, yüksek teknik ve katı tutum ile dünyanın her yerindeki modelleyicilere hizmet etmek için giderek daha iyi ürünler yayınlayacağız.

Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/48 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR