HobbyBoss 81739 1/48 Ölçek Russian Ka-27 Helix, Askeri Helikopter Plastik Model Kiti (HOB81739)

Marka : HOBBYBOSS
Fiyat : ₺2.394,71(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 4
Barkod : 6924007789291

sezon kodu

Ölçek : 1/48 ÖLÇEK

 

HobbyBoss 81739 1/48 Ölçek Russian Ka-27 Helix, Askeri Helikopter Plastik Model Kiti

Marka: HobbyBoss
Stok Kodu: HOB81739
Ürün Ebatları: 28 x 33 cm.
Ölçek: 1/48 (Gerçeğinin 48 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Demonte kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

Russian Ka-27 Helix Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
  • Photo Etched
 

Russian Ka-27 Helix Maketi Özellikleri

  • Demonte plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Kamov Ka-27 Helix, Sovyet Donanması için geliştirilen askeri bir helikopter olup, halihazırda Rusya, Ukrayna, Vietnam ve Çin Halk Cumhuriyeti gibi birçok ülkede hizmet vermektedir. Diğer Kamov askeri helikopterleri gibi koaksiyel rotorlara sahiptir ve kuyruk rotoruna olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Prototip ilk uçuşunu 24 Aralık 1973'te gerçekleştirdi. Ka-27PL Helix-A standart denizaltı karşıtı savaş çeşididir.

Kamow Ka-27 (NATO kodu: Helix), nadir bir eş eksenli çift rotorlu sistem içinde sabit, dört destekli bir alt takıma sahip, Sovyet yapımı, tamamen metal, yerleşik bir deniz helikopteriydi ve hala da öyledir. Tahrik, her biri 2225 KM güce sahip iki Izotow TV-3-117V türbin motoruyla sağlanıyor. İlk prototipin uçuşu Aralık 1974'te gerçekleşti ve seri üretime 1981'de başlandı ve Kumiertauskie Zakłady Lotnicze'de halen devam ediyor. Kamow Ka-27, Ka-25 helikopterinin çok geniş kapsamlı bir gelişimi olarak yaratıldı. Her şeyden önce, motorlar çok daha güçlü motorlarla değiştirildi ve gövdenin şekli değiştirildi (kesinlikle güçlendirildi), özellikle ön kısmına vurgu yapıldı. Temel sürümün (Ka-27) çeşitli yükseltmeleri oluşturuldu. Kronolojik olarak ilki, denizaltıları tespit etmek ve yok etmek için tasarlanan Ka-27PŁ'nin versiyonuydu. Daha sonra arama kurtarma aracı olan Ka-27PS geliştirildi. Bir ihracat versiyonu (Ka-28) ve sivil bir versiyon (Ka-32) da oluşturuldu. Oldukça başarılı olan Ka-27, aralarında Bulgaristan, Suriye, Hindistan ve Güney Kore'nin de bulunduğu birçok ülkeye ihraç edildi. Yüksek kalitesi, halihazırda Amerikan SH-3 Sea King ile donatılmış olan Hindistan'ın filosu için Ka-27 siparişi vermesiyle kanıtlanmıştır.

 

HobbyBoss Hakkında

Statik plastik model kitlerinin profesyonel bir üreticisi olan Yatai Electric Appliances Co, Ltd., uzun yıllar süren sıkı çalışmaların ardından dünyaca ünlü bir modelleme şirketi ve markası haline geldi. Sürekli gelişmek ve en iyi ürünleri yapmak şirketin çalışma felsefesi ve sorumluluğudur.
HobbyBoss, Yatai Electric Appliances Co.'nun markalarından biridir; Gelişmiş ekipmanlara, standart yönetime sahip ve birçok kimlik doğrulamasını geçen Ltd. Profesyonel grup, yüksek teknik ve katı tutum ile dünyanın her yerindeki modelleyicilere hizmet etmek için giderek daha iyi ürünler yayınlayacağız.

Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/48 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR