TopRC 106B02 Mini Cup RTF, Mavi, Uçmaya Hazır Model Uçak Seti (TOP106B02)

Marka : TOP RC
Fiyat : ₺5.656,14(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 5
Barkod : 6924007813033

sezon kodu

Ölçek :

 

TopRC 106B02 Mini Cup RTF, Mavi, Uçmaya Hazır Model Uçak Seti

Marka: TOP RC
Stok Kodu: TOP106B02
Ürün Ebatları: 32 x 45 cm.
Tipi: Uçak Seti

 

Uçmaya Hazır Model Uçak Seti İçindekiler

  • 1 adet Uçmaya Hazır Model Uçak
  • 1 adet Uzaktan kumanda
  • 1 adet 3,7V. 400mAh Lipo Batarya
  • 1 adet Yedek Pervane
  • 1 adet USB kablo
  • 4 adet AA Batarya
  • 1 adet Tornavida
 

Uçmaya Hazır Model Uçak Seti Özellikleri

  • EPP Dayanıklı köpük
  • TEK TUŞLA AKROBASİ
  • TEK TUŞLA U DÖNÜŞÜ
  • Kolay bakım
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

TEK TUŞLA ÇIKIŞ
Phantom'u açın ve bağlayın, bu işlevi etkinleştirmek için sadece vericideki düğmeye basın ve gazı maksimuma kadar itin. 1 numaralı tuşa basın, vericiden bip sesi duyduğunuzda gazı maksimuma kadar itebilirsiniz, tek tuşla kalkış fonksiyonu devreye girer. Tek tuşla kalkış.

TEK TUŞLA AKROBASİ
Tek tuşla akrobasi özelliği, başlangıç seviyesindeki pilotların sadece vericideki düğmeye basarak akrobasi eylemleri gerçekleştirmesine olanak tanır. Uçuş sırasında Top-Gyro kontrol modunda tek tuşlu akrobasi düğmesine basın, verici birkaç kez bip sesi çıkaracaktır. Bip sesi sırasında, otomatik dönüş için kanatçık çubuğunu herhangi bir yöne hareket ettirmeniz yeterlidir. Veya otomatik döngü için asansör çubuğunu herhangi bir yöne hareket ettirin.
UÇUŞ KONTROL CİHAZI Top-Gyro, yeni başlayanların kolayca uçmanın keyfini çıkarmasına yardımcı olan bir uçuş kontrol cihazıdır.

TEK TUŞLA U DÖNÜŞÜ
Uçak, uçağın kalkış yönünün tersine U dönüşü yapmasını sağlayan tek tuşla U dönüşü işleviyle birlikte gelir.

PERVANE TASARRUFU
Uçak herhangi bir engele çarptığında pervane yuvasından ayrılacaktır. Pervane koruyucu, pervanenin hasar görmesini önler ve elektronik bileşenlerin yüksek akım yüklerinden korunmasını sağlar. Pervaneyi tekrar tabana monte etmek için, pervane adaptörünü motor şaftının ortasına yerleştirin ve sabitlendiğinden emin olmak için bir "tık" sesi duyunca uçağı tekrar uçurabilirsiniz.

VİTES KUTUSU GÜÇ SİSTEMİ
Dişli kutusu güç sistemi daha fazla itme ve güç sağlayarak uçağın daha uzun süre uçmasını sağlar. Dişli kutusu sistemi enerji tasarrufu sağlamaya ve uçağa güçlü güç kazandırmaya yardımcı olur.

EPP Dayanıklı köpük
Daha büyük ölçekli lastik tekerlekler, iniş takımlarını daha dayanıklı hale getirir ve kalkış ve inişi kolaylaştırır.

2.4GHZ UZAKTAN KUMANDA SİSTEMİ
Parazit Önleyici Sinyal, çoklu pilotlar uçabilir.

Kolay bakım
Gövde üzerindeki PCB kartını değiştirmek için plastik kapak, son müşteri PCB kartını kolayca değiştirebilir. Gövdenin üst kısmındaki plastik kapağı açtığınızda, DSM uydu bağlantı noktası ve S-BUS bağlantı noktasına sahip yükseltilmiş PCB'nin bulunduğunu göreceksiniz. FUTABA ve Spektrum vericileriyle uyumlu olabilir.
Geliştirilmiş kuyruk direksiyon simidi ile büyük bir uçak gibi keyifli bir uçuş deneyimi yaşayacaksınız. Gerçekten uçmaya hazırım. Hızlı geçmeli tasarımı ve hızlı montajı sayesinde vida veya yapıştırıcıya ihtiyaç duyulmadı.
Farklı pilotlara uygun iki Kalkış modu sizi gökyüzüne götürür. Gazı %80 oranında itin ve uçağı düz ileri fırlatın, bu arada asansörü itin. 2 Yerden Kalkın Gaz kelebeğine ve irtifa koluna basın, yerden kalkarken belirli bir uçuş mesafesi gerekir, lütfen pist uzunluğunda düz bir yolda çalıştırın.

Top RC Hobby Hakkında

Top Rc Hobby, ürünlerinin geliştirmesini ve tasarımını özenle yapıyor. Pazarda ki ihtiyaçlar göre ürünlerini şekillendiriyor. Yurt içi ve yurtdışında 50'den fazla ülkeyle çalışmaktadırlar. En iyi RC ürünlerini üretmek için birçok firmayla beraber çalışıyorlar.
Firmanın satışı çok olduğu için ekstra olarak 2015 yılın Kingdowin şirketini kurdular. RC ürünlerini geliştirme ve üretme konusunda uzman olduğunu belirten firma, tüm RC yedek parçalarına kadar kendilerini üretiyor. Bizde Top RC Hobby ürünlerinin kalitesini onayladık ve değerli müşterilerimize sunduk.

STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR