Remo G2614 Metal Diferansiyel Pinyon Dişlisi Model Araç Yedek Parçası (RMYG2614)

Marka : REMO
Fiyat : ₺59,70(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 10
Barkod : 6924007821489

sezon kodu

Ölçek :

Remo G2614 spider gears (metal), Model Araç Yedek Parçası

Marka: RemoHobby
Stok Kodu: RMYG2614
Tipi: Yedek Parça

 

İçindekiler

  • 1 adet spider gears
 

Özellikleri

  • Orijinal Remo Yedek Parçasıdır.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

REMO uzaktan kumandalı model arabalarınız için yedek parçadır.

Remo Hobby Hakkında

Kendinizi radyo kontrollü araba hobisine dahil etmek düşündüğünüzden çok daha kolay! Birçok insan, çocukken R/C arabalarına sahiptir ancak yaşlandıkça hobiden vazgeçer. Şimdi her şeyin ne kadar eğlenceli olduğunu hatırlama zamanı! Muhtemelen en popüler Radyo Kontrol modelleri, R/C arabaları veya RC arabaları olarak da bilinen radyo kontrollü arabalardır. Bunlar, oyuncak ve elektronik mağazalarında gördüğünüz araba türlerinden HPI Racing gibi şirketlerin sunduğu araba türlerine kadar çeşitlilik gösterir. R/C arabaları arazi arabaları, kamyonlar, canavar kamyonlar, arabalar, sokak kamyonları ve çok daha fazlası olabilir.

Radyo kontrollü arabalar iki temel biçimde gelir: televizyondaki çizgi film gösterileri sırasında reklamı yapılan ve elektronik ve oyuncak mağazalarında satılan "oyuncak" tarzı arabalar veya kamyonlar ve yalnızca özel hobi dükkanlarında veya özel hobi mağazalarında satılan "kit" tipi arabalar veya kamyonlar. posta siparişi şirketleri ve kendin yap kiti veya "Çalışmaya Hazır" olarak mevcuttur. Oyuncak tarzı arabalar genellikle "uzaktan kumanda" olarak tanıtılırken, hobiler kit tarzı arabaları "radyo kumandası" olarak adlandırır.

REMO HOBBY, monte edilmiş veya kit halinde gelebilen, yani kendiniz veya bir arkadaşınızla birlikte oluşturabileceğiniz kit tipi R/C araba veya kamyonda uzmanlaşmıştır. Kit R/C arabalar ve kamyonlar ilk başta daha pahalı olsa da, oyuncak R/C arabalardan daha dayanıklı ve daha hızlıdır. Ayrıca oyuncak uzaktan kumandalı arabalarla yapılması genellikle imkansız veya çok zor olan bu tür uzaktan kumandalı araba veya kamyonları da onarabilirsiniz. Bir arabayı veya kamyonu tamir etmenin maliyeti, üreticisine oyuncak tarzı bir kit göndermenin maliyetinin yalnızca küçük bir kısmıdır (eğer bu mümkünse). Ayrıca bir R/C arabasını veya kamyonunu daha hızlı, daha güçlü, daha dayanıklı, daha ayarlanabilir hale getirmek veya daha güzel görünmesini sağlamak için yükseltebilirsiniz. Tüm BEMO HOBBY R/C araba ve kamyon kitleri, istediğiniz zaman değiştirebileceğiniz isteğe bağlı gövdelere sahiptir, yani bugün bir sokak arabanız olabilirken, yarın bir sokak kamyonunuz veya bir sedanınız olabilir,

STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR