PM Model 2018 Magister UK, Lastik Motorlu Serbest Uçuş Model Kiti (PM2018)

Marka : PM
Fiyat : ₺657,82(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 3
Barkod : 6924007468226

sezon kodu

Ölçek :

 

PM Model 2018 Magister UK, Lastik Motorlu Serbest Uçuş Model Kiti

Marka: PM Model
Stok Kodu: PM2018
Ebat: 54 x 40 cm.
Tipi: Demonte kit (birleştirmek gerekir)
Malzeme: Balsa

 

Magister UK Kiti İçindekiler

  • Balsa Ahşap Çıtalar
  • 1 Adet Japon Kağıdı
  • 1 Adet Yapıştırıcı
  • 1 Adet Montaj Kılavuzu
 

Lastik Motorlu Uçak Özellikleri

  • Ahşap Parçalardan oluşmuştur.
  • Yüzeylerin kaplanması için japon kağıdı kullanılmaktadır.
  • Kutu içinden yapıştırıcı çıkmaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini kolayca yapabilirsiniz.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Magister modelimiz gerçek bir uçağın küçültülmüşüdür ancak biz bu uçağı tasarlarken kanadı biraz daralttık; bu nedenle modelimizi yarı ölçekli olarak nitelendiriyoruz. Magister gövdeli alttan kanatlı yapımı kolay bir modeldir. Magister modelinin kutusu içinde CNC de bükülmüş iniş takım teli, plastik pervane, plastik tekerlekler, plastik başlık, plastik arka tekerlek ve çok şık bir çıkartma seti vardır. Magister modeli eğer plana uygun yapılırsa çok güzel uçmaktadır. Magister modeli 2019 yılından beri ihraç edilmektedir.

PM Model Hakkında

PM MODEL 1978 Yılında PMS (Plastik Model Sanayi) adı altında Mehmet Celal Şekercioğlu ve Bülent Cansoy tarafından kurulmuştur.
Mehmet C. Şekercioğlu o sırada Alarko Holding’de çalışmaktadır ve aklı o sıralar yurtdışından büyük güçlükler ile getirtilebilen plastik model uçak modellerini Türkiye’de üretmektedir. Özen Kalıp ve Güçsan Plastik firmalarının sahibi Zihni Özcan'ın yardımı ile F-86E Super Sabre ilk model olarak piyasaya çıkar ve büyük bir ses getirir. İkinci model Spitfire MKVB ve üçüncü model ise 1/96 ölçekli F-4 Phantom olur.
1982 yılı Nisan ayında Bülent Cansoy’un ayrılmasıyla Mehmet C. Şekercioğlu PM Model olarak devam etmiş, aramızdan ayrıldığı 24 Kasım 2012 yılına kadar 3 uçucu ve 40’a yakın plastik modelle ülkemizin ilk plastik model firması olarak tarihte haklı bir yer edinmiştir.
PM MODEL aynı isimle Nisan 2013 yılında Nuri Selim Etger tarafından devir alınmış olup, 2020 yılı itibariyle 15 balsa uçucu ve 35 plastik modelle faaliyetine devam etmektedir.

STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR