AK Interactive 8014 250 ml. Terrains Concrete, Akrilik, Diorama Serisi Zemin Dokusu (AK08014)

Fiyat : ₺513,26(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 3
Barkod : 8436564920966

sezon kodu

Ölçek :

 

AK Interactive 8014 250 ml. Terrains Concrete, Akrilik, Diorama Serisi Zemin Dokusu

Marka: AK Interactive
Stok Kodu: AK08014
Ölçek: 250 ml.
Tipi: Model Boyası
Malzeme: Akrilik su bazlı
Parça Sayısı: 1

 

AK Interactive Terrains Concrete Akrilik Diorama Serisi Zemin Dokusu İçindekiler

  • 250ml. Terrains Concrete Akrilik Diorama Serisi Zemin Dokusu
 

AK Interactive Zemin Dokusu Özellikleri

  • Uygulaması kolay
  • Gerçekçi efektler
  • Jel kıvamında
  • Kullanıma ve sıcaklığa bağlı maksimum 4 saatte kuruma
  • Su veya akrilik tinerle seyretlitebilir
 

AK Interactive Hakkında

Boya, fırça, yaşlandırma ürünleri ve efekt yelpazesinde sürekli yenilik sunan, modelleme dünyasının en önemli markalarından biri olmayı başaran ve modelciler tarafından kurulan bir İspanyol şirketidir. Gerçekçiliği tarihsel hassasiyetle birleştirmeyi amaçlayan firma, akrilik boyalar, yağlar, emaye bazlı efektler ve ayrışma kalemleriyle diorama ve modellerinize renk katıyor. Dünyanın her yerinden usta modelcilerle fikir alışverişi yaparak renk ve efektlerini sürekli olarak geliştirmektedirler.

 
Hobbytime Yorumu

Beton dokusu elden etmek için kullanılmaktadır. Dioramanızda uçak pistine benzer veya bina kaplamaları için gerçeğe benzer görüntü elde etmek için kullanılır. İnce veya kalın katmalarda mükemmel sonuçlar alırsınız. Akışını iyileştirme için su veya akrilik tinerle seyreltme yapabilirsiniz.
Birebir gerçekçi bir beton görünümü elde etmek istiyorsanız, diğer AK ürünlerindende kullanmanız gerekiyor (yarıklar, eskitme efektleri vs.). Fırça yardımıyla istediğiniz dioramaya uygulayın. Ama ilk önce sınırları kağıt bant yardımıyla belirleyin ki taşma olmasın ve fazla zemin efektiniz gitmesin. Daha sonra eklediğiniz dokuyu spatula veya kartı benzer bir cisimle düzleştirerek yayın. Rengi ilk başta açık görünebilir. Kurumaya bırakın ve beton görüntünüz nasıl gerçekçi olduğunu gözlerinizle görün. Tek renk istemiyorsanız biraz daha gerçekçilik ve efektif bir görüntü istiyorsanız su veya akrilik tinerle seyreltme yaparak daha profesyonel bir görünüm elde edin. Yaptığınız diooramanın tarihine göre de betonun özelliklerini diğer AK boyaları yardımıyla oluşturun.

STOK DURUMU
DIGERLERI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR