AK Interactive 8010 100 ml. Snow Microballoons, Akrilik, Diorama Serisi Zemin Dokusu (AK08010)

Fiyat : ₺341,22(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 5
Barkod : 8436564920928

sezon kodu

Ölçek :

 

AK Interactive 8010 100 ml. Snow Microballoons, Akrilik, Diorama Serisi Zemin Dokusu

Marka: AK Interactive
Stok Kodu: AK08010
Ölçek: 100 ml.
Tipi: Model Boyası
Malzeme: Akrilik su bazlı
Parça Sayısı: 1

 

AK Interactive Snow Microballoons Akrilik Diorama Serisi Zemin Dokusu İçindekiler

  • 100ml. Snow Microballoons Akrilik Diorama Serisi Zemin Dokusu
 

AK Interactive Zemin Dokusu Özellikleri

  • Uygulaması kolay
  • Gerçekçi efektler
  • Jel kıvamında
  • Kullanıma ve sıcaklığa bağlı maksimum 4 saatte kuruma
  • Su veya akrilik tinerle seyretlitebilir
 

AK Interactive Hakkında

Boya, fırça, yaşlandırma ürünleri ve efekt yelpazesinde sürekli yenilik sunan, modelleme dünyasının en önemli markalarından biri olmayı başaran ve modelciler tarafından kurulan bir İspanyol şirketidir. Gerçekçiliği tarihsel hassasiyetle birleştirmeyi amaçlayan firma, akrilik boyalar, yağlar, emaye bazlı efektler ve ayrışma kalemleriyle diorama ve modellerinize renk katıyor. Dünyanın her yerinden usta modelcilerle fikir alışverişi yaparak renk ve efektlerini sürekli olarak geliştirmektedirler.

 
Hobbytime Yorumu

Kar erimesini veya kar yağışının ilk aşamalarını elde etmek için arazi veya araç yüzeyleri üzerinde kullanım için toz kar dokusudur. Mükemmel sonuçlar elde etmek için beyaz tutkalla, vernikle veya çakıl, kumla, ıslak efektlerle birlikte sabitlenebilir.
Kara efekti vermek için gerekli olan ikinci seçenek diyebiliriz. Birebir gerçekçi bir kar görünümü vermek istiyorsanız; AK'nin bütün kar ürünlerindne kullanmanızı tavsiye ediyoruz. İlk önce Snow Sprinkes zemin dokusunu bir fırça veya spatula yardımıyla boya kabına koyalım. Daha sonra içeriğine snow microballons toz zemin dokusunu ekleyelim. Fırça yardımıyla iyice karıştırdıktan sonra su veya aktrilik tinerle seyretlelim. Uygulamak istediğimiz dioramaya fırça yardımıyla uygulayın. Daha sonra diorama üzerinde karın yoğun olmasını istemediğiniz kenarları köşeleri fırçay yardımıyla inceltelim. Farkettiyseniz zemini tam olarak kaplamadı hala zemin gözükmektedir. Bu yüzden, terrans snow zemin dokusunu (AK8011) inceltmeden yoğun kar olmasını istediğin yerlere fırça yardımıyla uygulayımn

STOK DURUMU
DIGERLERI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR