AK Interactive 8006 250 ml. Bataklık Efekti, Akrilik, Diorama Serisi Zemin Dokusu (AK08006)

Fiyat : ₺513,84(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 9
Barkod : 8436564920881

sezon kodu

Ölçek :

 

AK Interactive 8006 250 ml. Bataklık Efekti Akrilik Diorama Serisi Zemin Dokusu

Marka: AK Interactive
Stok Kodu: AK08006
Ölçek: 250 ml.
Tipi: Model Boyası
Malzeme: Akrilik su bazlı
Parça Sayısı: 1

 

AK Interactive Bataklık Efekti Akrilik Diorama Serisi Zemin Dokusu İçindekiler

  • 250ml. Bataklık Efekti Akrilik Diorama Serisi Zemin Dokusu
 

AK Interactive Zemin Dokusu Özellikleri

  • Uygulaması kolay
  • Gerçekçi efektler
  • Jel kıvamında
  • Kullanıma bağlı maksimum 24 saatte kuruma
  • Su veya akrilik tinerle seyretlitebilir
 

AK Interactive Hakkında

Boya, fırça, yaşlandırma ürünleri ve efekt yelpazesinde sürekli yenilik sunan, modelleme dünyasının en önemli markalarından biri olmayı başaran ve modelciler tarafından kurulan bir İspanyol şirketidir. Gerçekçiliği tarihsel hassasiyetle birleştirmeyi amaçlayan firma, akrilik boyalar, yağlar, emaye bazlı efektler ve ayrışma kalemleriyle diorama ve modellerinize renk katıyor. Dünyanın her yerinden usta modelcilerle fikir alışverişi yaparak renk ve efektlerini sürekli olarak geliştirmektedirler.

 
Hobbytime Yorumu

Bataklık suları için Kahverengi-Yeşil renklerinde yoğun jel içerir. Derinlik görüntüsü vermek için jeli boyalı bir yüzeye uygulayın. Kuruma süresi kullanılan miktara bağlıdır. Fakat, bizim tavsiye ettiğimiz süre 24 saattir. Aşırı gerçekçilik için geliştirilmiş yüksek kaliteli bir akrilik üründür. Dioramalarda dokular için Bataklık Efekti ürünü, 0,1 ila 3 mm arasındaki katmanlarda mükemmel sonuç verir. Akışını iyileştirmek için su veya akrilik tinerle seyreltilebilir.
Uygulamak istediğiniz yüzeyi taşma olmaması için ilk önce kağıt bant ile alanı kaplayın. Spatula yardımıyla kaplanmasına istediğiniz alanı doldurun. Bitki vb. öğeler olmasını istiyorsanız bu işlemi gerçekleştirmeden önce dioramanıza sabitleyin. İlk olarak rengi beklediğini gibi olmayabilir. Jellerin özellikleri kuruduktan sonra ortaya çıkmaktadır. Bu yüzden kuruma bitiminde gerçeğe çok benzer bir yüzey elde ettiğinizi göreceksiniz.


STOK DURUMU
DIGERLERI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR