Noch 15069 1/87 Ölçek Kargocu Figürleri (NH15069)

Marka : NOCH
Fiyat : ₺837,09(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 5
Barkod : 6924007791683

sezon kodu

Ölçek : 1/87 ÖLÇEK

 

Noch 15069 1/87 Ölçek Kargocu Figürleri

Marka: Noch
Stok Kodu: NH15069
Malzeme: Plastik
Ölçek: 1/87

 

Figür İçeriği

  • Kargocu Figürleri
 

Figür Özellikleri

  • Kullanımı çok kolay
  • Dioramanıza gerçekçilik katar
  • Sert plastikten üretilmiştir
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

H0 göstergesindeki NOCH rakamları "paket teslimatçıları", gerçekçi sahneleri yeniden yaratmayı amaçlayan herhangi bir dioramada gerçek bir vurgu ve önemli bir göz alıcıdır. Her gün çok çalışıyorlar ve sevdiklerinden gelen paketler veya sabırsızlıkla bekledikleri şeylerle dünyanın her yerindeki insanları mutlu ediyorlar. “Koli teslimatçılarının” işi vazgeçilmezdir ve örnek bir sistem üzerinde de yerini bulmalıdır. Burada, paketin kabul edilmesi veya büyük, ağır paketlerin taşınması gibi harika paket sahneleri yeniden oluşturulabilir. Gerçekçi bir şekilde yeniden yaratılan kıyafetler, postanenin gerçekten kapının eşiğinde olduğu izlenimini veriyor. Bu harika sahneyi model düzeninize de getirin. Set 6 figürden oluşmaktadır. Karakterlerin tamamı erkek "paket teslimatçılarıdır" ve paketi kabul eden bir kız da dahildir. Figürlerden 2'sinde posta paketleri taşıyan bir el arabası var. 3 figür tipik sarı ve kırmızı posta kıyafetleri giyiyor. Bir "paket teslimatçısı" siyah iş kıyafetleri giymiş, diğeri ise kahverengi ve sarı renkte iş kıyafetleri giymiş. Tüm “paket teslimatçıları” paketleri ellerinde taşır.

Noch Hakkında

NOCH, maket yapımı meraklıları için 1.500'den fazla ürün sunmaktadır: arazi inşaatı, yol inşaatı, köprüler ve viyadükler, portallar, duvarlar ve pasajlar, ağaç ve çalılarla manzara modelleme, yapılar, figürler, araçlar ve dekorasyon öğelerinin yanı sıra model demiryolu yerleşimleri.
NOCH şirketi 1911'de Glauchau'da (Sakson) mevcut Genel Müdürün büyük büyükbabası Oswald Noch tarafından kuruldu. Nesiller boyu sahipleri tarafından yönetilen aile işletmesi, çalışanlarla birlikte model peyzaj konusunda bir uzmana ilerlemiştir. "...wie im Original" kelimelerini içeren NOCH logosu, doğadaki orijinal prototipler gibi gerçekçi, gerçeğe yakın ürünler üretmeyi zorunlu kılıyor. NOCH ekibi hala büyüleyici model peyzaj hobisini her modelci için kolayca ulaşılabilir kılmak için çabalıyor.


Ölçek
1/87 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR