Noch 15059 1/87 Ölçek Avcı ve Ormancı Figürleri (NH15059)

Marka : NOCH
Fiyat : ₺778,33(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 2
Barkod : 6924007791676

sezon kodu

Ölçek : 1/87 ÖLÇEK

 

Noch 15059 1/87 Ölçek Avcı ve Ormancı Figürleri

Marka: Noch
Stok Kodu: NH15059
Malzeme: Plastik
Ölçek: 1/87

 

Figür İçeriği

  • Avcı ve Ormancı Figürleri
 

Figür Özellikleri

  • Kullanımı çok kolay
  • Dioramanıza gerçekçilik katar
  • Sert plastikten üretilmiştir
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

“Avcı ve Ormancı” model demiryolu figürleri, model manzaraya daha da ayrıntılı sahneler kazandırır. Avcı kürsüsünde yüksekte oturuyorlar ve orman manzarasına sahipler. Avcı, karma ormandaki model ağaçların arasına yakın bir yerde konumlanmış ve olup bitenleri yakından takip ediyor. Geyik, karaca, yaban domuzu ve kuşlar gibi orman hayvanları için dikkatli olunması tavsiye edilir ancak gerçekçi bir ormanda avcı yine de vazgeçilmezdir. Ormancının da hiçbir ormanda eksik olmaması gerekir; ormanın bakımlı olmasını sağlar ve ağaçlarla ilgilenir. Setimiz altı adet model figür ve iki adet av köpeği içermektedir. Dört figür bir av tüfeğiyle donatılmıştır. Bir avcı, tüfeğin yanı sıra dürbünle de donatılmıştır. Sette ayrıca elinde kart tutan bir kadın da yer alıyor. İki av köpeği, avcıların yanına oturarak ve yatarak yerleştirilir. Ayrıca tüm avcılar tipik yeşil av kıyafetleri giymektedir.

Noch Hakkında

NOCH, maket yapımı meraklıları için 1.500'den fazla ürün sunmaktadır: arazi inşaatı, yol inşaatı, köprüler ve viyadükler, portallar, duvarlar ve pasajlar, ağaç ve çalılarla manzara modelleme, yapılar, figürler, araçlar ve dekorasyon öğelerinin yanı sıra model demiryolu yerleşimleri.
NOCH şirketi 1911'de Glauchau'da (Sakson) mevcut Genel Müdürün büyük büyükbabası Oswald Noch tarafından kuruldu. Nesiller boyu sahipleri tarafından yönetilen aile işletmesi, çalışanlarla birlikte model peyzaj konusunda bir uzmana ilerlemiştir. "...wie im Original" kelimelerini içeren NOCH logosu, doğadaki orijinal prototipler gibi gerçekçi, gerçeğe yakın ürünler üretmeyi zorunlu kılıyor. NOCH ekibi hala büyüleyici model peyzaj hobisini her modelci için kolayca ulaşılabilir kılmak için çabalıyor.


Ölçek
1/87 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR