Noch 15021 1/87 Ölçek İtfaiyeci Figürleri,Siyah Üniformalı (NH15021)

Marka : NOCH
Fiyat : ₺699,61(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 2
Barkod : 6924007791638

sezon kodu

Ölçek : 1/87 ÖLÇEK

 

Noch 15021 1/87 Ölçek İtfaiyeci Figürleri,Siyah Üniformalı

Marka: Noch
Stok Kodu: NH15021
Malzeme: Plastik
Ölçek: 1/87

 

Figür İçeriği

  • İtfaiyeci Figürleri
 

Figür Özellikleri

  • Kullanımı çok kolay
  • Dioramanıza gerçekçilik katar
  • Sert plastikten üretilmiştir
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Sette beş itfaiyeci ve iki merdiven bulunmaktadır. H0 göstergesindeki (1:87 ölçekli, yaklaşık 2 cm yüksekliğindeki) itfaiyeciler gerçekçi bir şekilde elle boyanmıştır ve siyah koruyucu giysiler giyerler. Model figürler, model demiryolu sistemlerinde ve dioramalarda operasyonel sahneler tasarlamak için idealdir.

Noch Hakkında

NOCH, maket yapımı meraklıları için 1.500'den fazla ürün sunmaktadır: arazi inşaatı, yol inşaatı, köprüler ve viyadükler, portallar, duvarlar ve pasajlar, ağaç ve çalılarla manzara modelleme, yapılar, figürler, araçlar ve dekorasyon öğelerinin yanı sıra model demiryolu yerleşimleri.
NOCH şirketi 1911'de Glauchau'da (Sakson) mevcut Genel Müdürün büyük büyükbabası Oswald Noch tarafından kuruldu. Nesiller boyu sahipleri tarafından yönetilen aile işletmesi, çalışanlarla birlikte model peyzaj konusunda bir uzmana ilerlemiştir. "...wie im Original" kelimelerini içeren NOCH logosu, doğadaki orijinal prototipler gibi gerçekçi, gerçeğe yakın ürünler üretmeyi zorunlu kılıyor. NOCH ekibi hala büyüleyici model peyzaj hobisini her modelci için kolayca ulaşılabilir kılmak için çabalıyor.


Ölçek
1/87 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR